Mjaft perverse, këto ishin "shijet" e frikshe të Hitlerit gjatë marrëdhënieve seksuale
Libri i publikuar nga psikologu Volker Elis Pilgrim tregon se diktatori Adolf Hitler ishte një vrasës serial, i cili kishte probleme gjatë kohës që kryente marrëdhënie.

Në këtë libër është publikuar edhe një dëshmi e rrallë e aktores Marianne Hoppe.

Ajo ka treguar se gjatë kohës që ishin duke parë një film Hitleri kishte filluar të vetë kërnaqej në prani të gjithëve.

Filmi titullohej “Rebeli” dhe fliste për kryengritjen e austriakëve kundër Napoleonit.
Gjatë një momenti në film, kur austriakët po sulmonin trupat franceze, Hitleri nisi të vëtëkërnaqej.

Doja të largohesha.
Ai njeri ishte i frikshëm”,- ka thënë Hoppe.

Një dosje tjetër sekrete zbulon se diktatori gjerman, Adolf Hitler, kishte edhe një sjellje shumë të çudishme gjatë kohës që kryente marrëdhënie.

Studimet e kohës së luftës nga agjencia e inteligjencës amerikane zbulojnë se ai pëlqente “marrëdhëniet me jashtëshqitje”.

Lideri nazist preferonte femrat që e bënin jashtëqitjen, teksa ishin mbi të.
Ky zbulim vjen pak pasi u raportua se Hitleri kishte vetëm një testikul dhe një organ gjenital shumë të vogël.

Edhe doktori Walter C Langer ka studiuar dokumentet dhe thotë se Hitleri ishte koprofiliak- një njeriu që eksitohet nga jashtëqitja.

Kjo praktikë është niveli më i ulët i degradimit, thotë ai.
Ishte pikërisht mbesa e tij, Geli Raubal, që ia plotësonte këtë fantazi të shfrenuar.
Shtuar më 02/07/2018, ora 09:39

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori