Mënyrat më të çuditshme që kanë përcaktuar kufijtë mes shteteve (FOTO LAJM)

Kufiri mes Hollandes dhe Belgjikes
Shumë shtete ndahen me kufij tepër të dukshëm nga njëri tjetri si psh një det apo lumë, por ka dhe nga ata të clët ndahen vetëm nga një vizë e vijëzuar në tokë apo shenja të tjera simbolike.

Shfletoni fotoalbumin për të parë më tepër nga karakteristikat kufitare të shteteve në botë.
Shtuar më 30/05/2019, ora 15:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori