Mendoni se jeni i zgjuar? Nëse u përgjigjeni saktë këtyre pyetjeve, atëherë jeni një gjeni
Më poshtë keni 4 pyetje të thjeshta të cilat sfidojnë mendjen tuaj.

Përpiquni të gjeni përgjigjen e tyre dhe më pas, shkoni në fund të artikullit për të kontrolluar nëse u jeni përgjigjur saktë apo jo.

Pyetja 1:

Si mund të jetë një xhep pantallonash i zbrazët dhe ende të ketë diçka në të?

Pyetja 2:

Një burrë ka lindur brenda në1995">1995. Sot ai është 33 vjeç. Si është e mundur kjo gjë?

Pyetje 3:

Në 1990, një person është 15 vjeç . Në vitin 1995">1995 , i njëjti person është 10 vjeç. Si është e mundur kjo gjë?

Pyetje 4:

Mamaja ime është një kimiste, ndërsa babai im një matematicient. Ata më vendosën pseudonimin Iron59. Kush është emri im i vërtet?

Lexoni me poshtë përgjigjet:

Përgjigjet:

Përgjigja e pyetjes 1: Ka një vrimë në xhepin e zbrazët.

Përgjigja e pyetjes 2: 1995">1995 ishte në të vërtetë numri i dhomës në spital ku ai lindi, jo viti që erdhi në jetë.

Përgjigja e pyetjes 3: Personi ka lindur në vitin 2005 B.C. Prandaj, ai ishte 10 vjeç në 1995">1995 B.C. dhe 15 në 1990 B.C.

Përgjigja e pyetjes 4: Emri im i vërtetë është Felix. Në tabelën periodike, Hekuri është Fe (simbol kimik) dhe LIX janë numrat romakë për 59.

Shtuar më 29/10/2020, ora 23:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori