Mekanikët japin alarmin: Mos ia bëni kurrë këtë makinës suaj (FOTO LAJM)

Mos vendosni shumë çelësa në çelësin e veturës

Të vendosni shumë çelësa në çelësin kryesor të veturës mund të jetë shumë e rëndë dhe pesha e saj mund të dëmtojnë ndërruesin e ndezjes së veturës. Ndajini ata, mbani vetëm disa çelësa në çelësin kryesor të veturës.
Pavarësisht se veturat moderne kanë shumë veçori sigurie dhe kompjuter, i cili sigurohet që çdo gjë të shkojë siç duhet, ju duhet të keni kujdes me disa gjëra.

Në galerinë e mësipërme mund të gjeni disa nga këshillat më të forta të mekanikëve se si duhet të "silleni" me makinat!
Shtuar më 26/09/2018, ora 11:42
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori