Më thuaj çfarë numri e ke këmbën, të të them sa gjatë do jetosh
Sipas një studim suedez numri i këpucëve tregon se sa gjet do të jetoni.

Ky hulumtimi i studiuesve suedezë ka nisur në vitin 1987 dhe ka analizuar 800 njerëz.

Dhe studimi i ri është përsëritur dy vite më parë, ku morën pjesë disa mijëra meshkuj dhe femra.

Shkencëtarët suedezë thonë se numri i këpucëve mund të lidhet me jetëgjatësinë, por jeta mund të shtohet nëse ushqeheni shëndetshëm dhe kryeni aktivitet fizik rregullisht.

E ja si vijon raporti i jetëgjatësisë, përcaktuar sipas numrit të këpucëve:

Te femrat:
Numër 35: 64-69 vite

Numër 36: 70-76 vite

Numër 37: 77-82 vite

Numër 38: 78-84 vite

Numër 39: 73-75 vite

Numër 40: 70-72 vite

Numër 41: 67-70 vite

Numër 42: 66-69">66-69 vite

Te meshkujt:
Numër 41: 73-77 vite

Numër 42: 75-82 vite

Numër 43: 74-79 vite

Numër 44: 67-72 vite

Numër 45: 66-69">66-69 vite.
Shtuar më 08/05/2019, ora 17:08
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori