Me skenar të frikshëm, kush janë shënjat më xheloze të horoskopit
Demi

Në vendin e parë të shenjave më xheloze të zodiakut është Demi. Të lindurit e kësaj shenje janë të fuqishëm dhe të rëndë, ata kanë lindur nën një shenjë të Tokës. Ata nuk pranojnë asgjë që mund të shqetësojë qetësinë e tyre, në mënyrë që nëse zbulojnë se partneri i tyre do të flirtojë, ata zemërohen. Janë shumë xheloze, bëjnë skena, bërtasin, ngrejnë zërin, flasin nga e para dhe ofendohen nga zemërimi. Krimbi i xhelozisë në to është shumë i rrezikshëm, madje mund t’i bëjë ata të ndryshojnë sjelljen e tyre.

Akrepi

Në vendin e dytë të shenjave më ziliqare të zodiakut është Akrepi. Problemi është se Akrepi nuk është vetëm xheloz, por edhe hakmarrës. Nëse Akrepi dyshon për tradhtinë, ai tashmë fillon të meditojë për hakmarrjen e tij duke planifikuar në kohë në detaje. Nëse Akrepi zbulon partnerin në akt është përfundimi: ai do ti kapë flokët e dashnorit dhe do të persekutojë tradhtarin në të gjitha mënyrat deri në fund të ditëve të tij, duke e bërë të pamundur jetën e tij.

Dashi

Në vendin e tretë të shenjave më xheloze të zodiakut është Dashi. Dashi është despotik, i pasjellshëm, arrogant. Në dashuri ata janë xheloz ndaj partnerit të tyre dhe ata e shohin secilin person si një rival të mundshëm që mund të hijezojë lumturinë e tyre. Gjithashtu në jetë Dashi është xheloze. Shenja e Dashit karakterizohet nga mungesa totale e empatisë ndaj të tjerëve, kjo është arsyeja pse ata që lindin tregojnë këto qëndrime të këqija.

Peshorja

Në vendin e katërt ndër shenjat më xheloze të zodiakut të gjithë horoskopit është Peshorja. Peshorja janë fatkeqësisht njerëzit klasikë që shkatërrojnë veten ose me duart e tyre. Peshorja harxhon shumë kohë duke bërë spekulime dhe kështjella mendore mbi xhelozitë, tradhtitë e mundshme të partnerit, rivalët e mundshëm në dashuri. Dhe mbase asnjëra prej kësaj nuk gjen një ndeshje në realitet! Pra, në parim, kjo ndodh: Peshorja fillon të marrë qëndrime irrituese dhe nervoze ndaj partnerit i cili nëse është një kohë i gjatë, gjithashtu mund ta kuptojë atë edhe nëse është i mërzitur. Por në fillim të një marrëdhënie Peshorja do të bëjë që i dashuri i mundshëm të ikë me deliratat dhe xhelozinë e tij të pamotivuar.

Shtuar më 10/06/2020, ora 21:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori