Mbi 30 orë pritje për një foto
Më shumë se 30 orë në të njëjtën pikë dhe qindra shkrepje me aparat për të realizuar këtë foto të pabesueshme, 360 gradë në Sounio, në Greqi.

Nga agimi në perëndim fotografi Chris Kotsiopoulos ka fiksuar momente të ndryshme të ditës duke bërë me durim dhe vëmendje fotondryshme.

Në pamje është e mundur të dallohet drita e parë e agimit dhe qielli me yje të kapura me një kohë shumë të gjatë ekspozimi.
Shtuar më 20/04/2012, ora 23:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori