Mbi 1 milion “Like” për këtë martesë
Mbi një milionLike” ka mbledhur deri tani status update dhe fotografia nga martesa e Mark Zuckerberg.

Njerëz nga gjithë bota dhe nga të gjitha gjuhët i urojnë trashëgime çiftit të sapomartuar.

Edhe pse është logjike që një lajm i tillë të tërheqë vëmendjen, askush nuk mund ta imagjinonte dot që ky lajm do të merrte këto përmasa. Për të bërë një krahasim, mjafton të themi se teksti që kishte shkruar Zuckerberg për vdekjen e Steve Jobs, mblodhi rreth 580.000 “Like”.
Shtuar më 22/05/2012, ora 20:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori