Maqedonia e turpëruar kërkon falje publike për skandalin
Kancelari i Austrisë, Sebastian Kurc sot është pritur me flamur të gabuar në ceremoninë zyrtare përpara Qeverisë së Maqedonisë.

Në vend të flamur të Austrisë, protokolli i Qeverisë, afër Kurzit e ka vendosur flamur e Lituanisë.

Për këtë skandal, Qeveria e Maqedonisë i ka kërkuar falje Republikës së Austrisë.

Qeveria e Maqedonisë i kërkon falje Republikës së Austrisë për lëshimin e paqëllimshëm protokollar gjatë vizitës së kancelarit Sebastian Kurc në Republikën e Maqedonisë. Lëshimi është bërë nga shërbimi për protokoll në Republikën e Maqedonisë dhe Ministria e Punëve të Jashtme, ndërkaq deri tek ajo ka ardhur për shkak të ngjashmërisë së madhe në dimensionet dhe ngjyrat e Austrisë dhe Letonisë”, thonë nga qeveria.
Shtuar më 07/09/2018, ora 12:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori