Lë dritaren e dhomës hapur, gjen në shtrat folenë me 5 mijë grerëza
Ka mjaftuar që një dritare të ketë qënë e hapur për një kohë të gjatë, që të ndërtohej një fole me 5 mijë grerëza. Një person i cili është marrë me to është shprehur se kjo ishte puna më e vështirë që ka bërë ne jëtën e tij dhe se foleja mund të jetë ndërtuar për 3 muaj.

Një kontrollues ka thënë se ai është përballur me punën e tij më të vështirë kur e kanë telefonuar për të hequr një fole me 5.000 grerëza. John Birkett është shprehur se ka pastruar një fole 91 cm të gjatë nga një shtrat në Winchester. Sipas tij, kjo ka qënë puna më e pazakontë e 45 viteve të punës së tij.

“Mund të ishte me pasoja shumë të rrezikshme nëse e zonja e shtëpisë do t’i largonte vetë këto grerëza”, ka thënë ai. Foleja në fjalë u zbulua nga e zonja e shtëpisë, në një dhomë ku nuk banonte njeri. /albeu.com/
Shtuar më 28/08/2014, ora 13:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori