Ky pëllumb u shit 1 milionë euro
Zogu i garave në pension, i quajtur Armando, u shit nga shtëpia e ankandit ‘Pipa’ për 1,252,000 euro (1.07 milionë funte), pas një lufte të furishme online të ofertaeve që zgjati dy javë.

Një drejtues ankandi e vlerësoi këtë rast, ku tha si shkoi ankandi për pëllumbin e famshëm.“Në kushtet e futbollit ju keni Messin dhe Ronaldon – ndërsa pëllumbi është nivel i tyre”, theksoi ai.
Shtuar më 20/03/2019, ora 14:50
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori