Ky emër i fshatit, është kthyer në ankth për banorët
Fshati Fucking ndodhet në Australi,dhe ky emër është kthyer në një shqetësim për njerëzit që jetojnë aty. Emri i këtij fshati që në përkthim ka kuptim vulgar shpesh është përdorur nga të tjerët për të tallur banorët e tij.

Ata do të votojnë për ndërrimin e emrit të tij.

Plaku i fshatit, Franz Meindl, ka thënë po ashtu se shpeshherë janë vjedhur edhe shenjat, e që tregonin emrin e këtij fshati.

Edhe në vitin 1996, banorët dolën në votime për ndërrimin e emrit, megjithatë asokohe ata vendosën pro emrit aktual.

Një nga opsionet e përfolura është që ky fshat të quhet Fugging.
Shtuar më 18/04/2012, ora 16:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori