Këtyre punëve nuk i dihet fundi (FOTO GALERI)

Siguria teknike duhet të jetë elementi kryesor që duhet të kemi kujdes në punë. Por sa rëndësi i japim këtij elementi? Përgjigja dihet. Për të ngacmuar sadopak ndërgjegjen e masës, e sidomos të punëdhënësve kemi mbledhur disa fotografi me shkelje të rënda të sigurisë teknike. Në mungesë të fotografive nga vendi ynë, shumicën dërmuese të fotografive i kemi mbledhur nga shtete të huaja, por situatat janë të ngjashme me ato që shohim në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Kujdes miq, po punuat si këta në fotografi, nuk ju dihet fundi!
Siguria teknike duhet të jetë elementi kryesor që duhet të kemi kujdes në një vend pune. Por sa rëndësi i japim këtij elementi? Përgjigja dihet.

Për të ngacmuar sadopak ndërgjegjen e masës, e sidomos të punëdhënësve kemi mbledhur disa fotografi me shkelje të rënda të sigurisë teknike.

Në mungesë të fotografive nga vendi ynë, shumicën dërmuese të fotografive i kemi mbledhur nga shtete të huaja, por situatat janë të ngjashme me ato që shohim në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Kujdes miq, po punuat si këta në fotografi, nuk ju dihet fundi!
Shtuar më 15/11/2010, ora 11:28
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori