Këto 3 parfume kanë çmimet më të kripura në histori (FOTO LAJM)

3 – Caron’s Poivre – $2000
Aroma e mirë, është një cilësi që i diferencon njerëzit. Parfumi gjithmonë është cilësuar si një shenjë dalluese për individin.

Duke përfituar nga rëndësia e këtij aksesori, shtëpitë e modës kanë krijur parfume të cilët kanë aftësinë t’ju boshatisin kuletën menjëherë.


Çmimi mesatar i një parfumi cilësor shkon nga 100-120 dollarë, por këto 8 parfume nuk janë aspak të zakonshëm apo mesatar. Zbuloni 8 parfumet më të shtrenjtë në histori:

Caron’s-Poivre-1

3 – Caron’s Poivre – $2000 për shishe. Aroma e tij është e veçantë por shishja e kristaltë është ajo që i rrit çmimin. Klas dhe sofistikim, është motoja e këtij parfumi.

Ralph-Lauren-Perfume-Notorious-1

2 – Ralph Lauren Perfume Notorious – $3,540 për shishe. Parfumi është një nga më të shtrenjtët krijuar ndonjëherë dhe mund të gjendet vetëm në Londër. U krijua nga Ralph Lauren për një numër të limituar njerëzish të sofistikuar.

Baccarat-Les-Larmes-Sacrées-de-Thebes

1 – Baccarat Les Larmes Sacrées de Thebes – $ 6,800 për shishe është një çmim relativisht i lartë. Edhe ky parfum ka një shishe të disenjuar me kristale të shtrenjtë dhe gurë të çmuar, dhe përfaqëson elitën e popullësisë, psi edhe forma e tij është e një piramide.
Shtuar më 15/09/2017, ora 13:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori