Krimet e Rënda lënë në burg pa afat Klement Balilin
Këshilla për flokë të thatë
Pëlqej
Nëse bëni gjërat e duhura, është e lehtë që të keni flokë të lëmuar.

Flokët">Flokët e thatë janë problem për disa njerëz, nëse ju jeni një ndër ta, janë disa gjëra bazike që gjithnjë duhet t’i keni parasysh dhe t’i ndiqni.
Mos i pastroni flokët">flokët shpesh

Pastroni flokët">flokët tuaj disa herë në javë, në vend të çdo ditë në javë. Në mënyrë që floku të qëndrojë i butë dhe i lëmuar, ka nevojë për kushtet natyrale që përfiton nga yndyra natyrale.


Ujë i ftohtë në vend të të nxehtit

Kur pastroni flokët">flokët është më mirë që të përdorni ujë të ftohtë. Nëse dëshironi flokë të lëmuar, të shndritshëm, bëjeni ujë sa më të ftohtë që mund ta përballoni. Uji i nxehtë shkakton flokë të thatë. Nëse nuk mund të përballoni dush të ftohtë, atëherë pastroni trupin me ujë të ngrohtë, kurse flokët">flokët pastroni veçmas me të ftohtë.
Shtuar më 13/06/2018, ora 10:01
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori