Jingle Bells në shqip, shumë interesante
Albeu.com
Kënga klasike Jingle Bells. Me të vërtetë interesante!? Kjo këngë është në anglisht. Për ta dëgjuar shtypni GO, dënjoni njëherë dhe kur të mbaron shtypni sërish GO për t'a dëgjuar mbrapsht. E rëndësishmja, kur këndohet mbrapsht dalin fjalë shqipe. Jemi të sigurtë se do ju pëlqejë ... Mos harroni se është për t'u argëtuar.

Shtuar më 12/01/2006, ora 19:32
Tage: arkiv
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori