Ja përse autobuzat e shkollës janë gjithmonë në ngjyrë të verdhë
Mendimi i parë që na shkon në mëndje kur shohim një autobus ngjyrë të verdh, është se ai është një autobus shkolle.

Arsyeja përse autobusat e shkollës janë ngjyrë verdhë është siguria.

Njerëzit kanë prirje të dallojnë ngjyrat e hapura më shpejtë dhe me lehtë se ngjyrat e tjera.

Po nëse i është dhënë kaq shumë rendësi sigurisë atëherë përse këto autobusa nuk kanë rripa sigurimi?

Sepse një autobus i paramenduar me kushte sigurie, me një “pamje ngjyrë verdhë” të sigurt, nuk mund të bëhet akoma më i sigurt se aq duke i shtuar rripat e sigurimit.

Nga ana tjetër, për fëmijët rripat e sigurimit në një mjet të tillë dhe pa një të rritur pranë janë më shumë të rrezikshëm për jetën e tyre se sa mbrojtës./albeu.com/
Shtuar më 03/09/2016, ora 09:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori