Hakeri theu mijëra fjalëkalime, bëhet konsulent banke vetëm 13 vjeç
Një 13-vjeçar është bërë konsulent banke, ndërsa më herët kishte arritur që të thyente mijëra fjalëkalime të përdoruesve të ndryshëm, kryesisht llogari dhe karta bankare

Bëhet fjalë për një djalë nga Norvegjia, ndërsa fjalëkalimet dhe të dhlnat dixhitale që kishte arritur të hakeronte i përkisnin kryesisht profesorëve dhe studentëve të shkollave private dhe publike.

Djali kishte vjedhur edhe dokumente shkolle.

Dhe në fakt, ishin mësuesit e shkollës të cilët ndihmuan policinë që të binte në gjurmët e tij.

Më pas erdhi dhe oferta e punës nga një ndër bankat më të njohura.

Djaloshi ka firmosur kontratë punësimi për muajt e verës si konsulent, i angazhuar për të rikontrolluar sistemin e sigurisë së përdoruesve të kësaj banke.
Shtuar më 20/05/2019, ora 22:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori