Gjëja e parë që shihni në foto tregon çfarë ju mundon për momentin
Pavarësisht nëse e kuptoni ose jo, mendja jonë në nënndërgjegjjen e saj, e kupton saktësisht se kush jemi dhe atë nuk mund ta mashtrojmë. Vërtet sytë tanë mund të shohin një imazh të përgjithshëm, por mendja e përcakton atë. Ndoshta nuk u besoni shumë testeve psikologjike, por ne do t’ju tregojmë se çfarë ju shqetëson në këto momente. Mjafton të na tregoni se cila është gjëja e parë që shikoni në këtë foto dhe aty do të zbuloni gjëra për veten:

Pantera- Nëse shikoni panterën të parën, arsyeja më e madhe për stresin tuaj është marrëdhënia personale. Ju mendoni se po humbisni lidhjen me të dashurin tuaj dhe ndonjëherë nuk jeni as të sigurt se ku po shkon raporti juaj. Sillni edhe një herë në vëmendje momentet më të bukura të lidhjes suaj dhe flisni për atë që ju shqetëson. Komunikimi shpesh është çelësi për zgjidhjen e çështjeve personale.

Luanët- Nëse shikoni luanët të parët, ju vuani nga përgjegjësitë e shumta që ju jepen. Ju kujdeseni për të gjithë dhe harroni veten. Gjithsesi, familja dhe miqtë tuaj mendojnë se jeni shumë të ashpër me ta.

Zebrat- Nëse kafshët e para që shikoni janë zebrat, shqetësimi ka të bëjë me shëndetin tuaj ose të një personi në familjen tuaj. Shqetësimi për shëndetin është në fakt një gjë e mirë sepse na inkurajon që të kemi një mënyrë jetese më të shëndetshme, megjithatë, nëse kthehet në ankth shëndetësor, mund të bëhet një problem serioz. Nuk ka arsye të shqetësoheni për diçka që nuk mund të kontrolloni ose ta ndryshoni. Ju duhet të mundoheni të bëni një jetë të shëndetshme dhe t’i gëzoheni asaj.

Gjirafat- Nëse gjirafat janë kafshët e para që patë, shqetësoheni për punën tuaj dhe ndiheni shumë të pasigurt financiarisht. Nga ana tjetër, teknologjia po zhvillohet kaq shpejt saqë ne të gjithë vazhdimisht duhet të mësojmë diçka të re për të qëndruar në punë sa më gjatë. Nëse mendoni se puna juaj po ndryshon dhe kërkon disa aftësi të reja dhe nuk jeni shumë të sigurt, jini të ndershëm me veten, gjeni atë punë që mund ta bëni më së miri.

Zogu blu- Nëse zogu blu ishte gjëja e parë që vutë re, ju ndiheni e humbur dhe e vetmuar. Në shoqërinë moderne, ne kryesisht lidhemi me anë të teksteve, e-maileve dhe fotografive të përbashkëta. Ju për momentin ndihen sikur keni mbetur në vend numëro dhe ju duhet diçka që t’ju bëjë të “fluturoni”, pra të ndryshoni monotoninë.

Zogjtë- Nëse mënjeherë ju shkoi shikimi tek 2 zogjtë e parë, ju ndiheni të vetmuar. Ju dëshironi të bisedoni me të tjerët për ndjenjat tuaja, por nuk ndiheni rehat sepse mendoni se ata ju konsiderojnë të parëndësishëm. Gjithsesi, ju nuk duhet të flisni me këdo për momentet tuaja jo të mira. Të tjerët mund të përfitojnë nga dobësia juaj.
Shtuar më 10/10/2019, ora 16:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori