Kur natyra nuk pyet për dorën e njeriut (FOTO LAJM)

Gjithnjë e më tepër dora e njeriut po mbizotëron dhe po mbyt natyrën. Çdo vit ne presim 7.3 milion hektarë pyje. Njerëzimi e bën të njëjtën gjë me burimet e tjera dhe pasurinë e tokës.

Njerëzit janë mësuar ta marrin natyrën si diçka për të cilën ata kanë të drejtë që nuk ka zë dhe fuqi. Por harrojmë se ajo mund të luftojë dhe se gjithmonë fiton. Dhe ne nuk po flasim për elementë shkatërrues ose katastrofa natyrore.

Megjithatë, natyra është e fortë dhe nuk mund ta ndalë as dora e njeriut.

Këto foto e tregojnë më së miri atë çka përshkruam më lart.

Shtuar më 09/08/2019, ora 09:59
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori