Foto që ilustrojnë më së miri të qenurit nënë (FOTO LAJM)

Të gjithë flasin se sa e veçantë është amësia. Lidhja e një nëne me fëmijën është ndryshe nga çdo gjë tjetër, është një udhëtim magjik, i bukur dhe i kënaqshëm.

Megjithatë, kuptimi i të qënit nënë ka dhe sfidat e saj. Fotot më poshtë kanë një dozë humori për të përshkruar në mënyrë të përkryer atë që kalon një nënë në të vërtetë:

1 Të jesh nënë do të thotë të mos shkosh në tualet kurrë vetëm.
2 Të jesh nënë do të thotë të bësh kurrë shopping në paqe.
3 Kur fëmijët bien në gjumë .
4 Gjumi nuk zgjat shumë, ata gjithmonë të gjejnë.
5 Të jesh nënë do të thotë të jesh argëtuesi i fëmijës tënd.
6 Nëse je nënë, nuk gjen rehat as kur do të bësh një sy gjumë.
7 Ndonjëherë nënat kanë nevojë për kohë vetëm, me një shishe verë dhe një kontroll të shpejtë në telefon.
8 Të jesh nënë do të thotë të ushqesh me gji fëmijët kurdo, kudo.
9 Për një nënë, larja e rrobave nuk ka kurrë fund.
10 Të jesh nënë do të thotë të mos lahesh kurrë në paqe
Shtuar më 05/07/2019, ora 15:45

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori