Foto komike të njerëzve të gjatë (FOTO LAJM)

Dikush i gjatë e dikush i shkurtër. Dikush i shëndoshë dhe dikush tjetër i dobët. Askush nuk është i njëjtë me tjetrin.

Shpesh ata që janë të dobët ankohen se nuk marrin disa kile më tepër teksa ka dhe nga ata që heqin "të zitë e ullirit" vetëm për të humbur disa kilogram.

Personat me shtat të shkurtër kanë vështirësi të arrijnë sendet në lartësi por shikoni problemet që vijnë nësë jë tepër i gjatë...

Shtuar më 18/06/2019, ora 17:00
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori