Edhe në Harvard ka kopjacë
Rreth 127 studentë të universitetit të Harvardit në Shtetet e Bashkuara janë vënën nën hetim pasi dyshohet se kanë kopjuar gjatë testeve që shkolla ua caktonte për t’i zgjidhur në shtëpi. Bëhet fjalë për një test që studentët e marrin dhe e zgjidhin në ambientet ku banojnë, jo në sallat e universitetit.


127 prej këtyre testeve kanë marrë një zgjidhje thuajse identike. Prej shekujsh në Harvard funksionon Kodi i Etikës dhe ai i mirëbesimit mes studentëve dhe pedagogëve, që nënkupton edhe pjesën e dhënies së provimeve në ambientet e banimit me mirëbesim të plotë. /albeu.com/
Shtuar më 01/09/2012, ora 13:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori