E keni vendosur gjithë jetën gabim: Tapeti i këmbëve në derën e jashtme vendoset kështu

Tapeti i këmbëve shërben si një pengesë shtesë për papastërtitë para se të futemi brenda në shtëpinë tonë.

Ndërsa kaloni derën, një sasi e konsiderueshme e papastërtisë i kalon tapetit nga këpucët tuaja. Nëse e vendosni atë në formë vertikale, jo horizontale, do të duhet të hidhni më shumë hapa mbi të për të arritur brenda dhe më shumë papastërti do të mbetet në derë.
Shtuar më 18/11/2020, ora 13:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori