Djema, nëse keni këto 3 karakteristika vajzat do të “shkrihen” për ju
Vajzat tërhiqen më shumë nga një djalë me muskuj dhe i fortë në dukje. Ekspertët kanë arritur në përfundimin se gratë influencohen më shumë nga burrat që duken fizikisht të fortë.

Nga studimi i bërë në “Griffith University”rezultoi se shumica e tyre e vlerësojnë pamjen e një mashkulli bazuar në 3 tipare kryesore: sa i fortë duket, sa i gjatë është dhe sa muskuloz.

Një burrë me fizik të palestruar, muskuj dhe pamje të egër mund t’ua rrëmbejë zemrën vajzave shumë më shpejt se ato me tipare të kundërta. E ndërsa gjatësia, duket se nuk qenka kusht. Shumica e grave tërhiqen nga meshkujt e shkurtër dhe mundësisht qeros.
Shtuar më 25/09/2018, ora 21:23

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori