Deodoranti i bën meshkujt të duken më “burrërorë”
Sipas një studimi të kryer nga disa shkencëtarë skocezë dhe çekë, meshkujt që përdorin deodorant përceptohet nga femrat si më “burrërorë.”

Gjatë hulumtimit i është kërkuar një grupi burrash dhe grashë që të japin gjykimet e tyre mbi gratë dhe burrat, e parfumosur dhe të pa parfumosur.

Rezultatet kanë qenë mjaft interesante: gjykimi i dhënë ka qenë në përputhje me faktin se a kanë qenë të parfumosur apo jo palët respektive. Meshkujt janë vlerësuar si më “burrërorë”.

Çuditërisht, studimi ka zbuluar se nuk ka dallim në vlerësimin ndaj femrave, të parfumosura ose jo.

Të dyja palët, si meshkujt ashtu dhe femrat, kanë dhënë të njëjtin gjykim si për femrat e parfumosura si për ato “ të natyrshmet”./albeu.com/
Shtuar më 03/09/2016, ora 10:11

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori