Art me kripë (VIDEO)
Që shkathtësia nuk ka fund e vërteton edhe kjo video e piktorit dhe ilustratorit Bashir Sultan. Bashir Sultan është një artist i lindur në Afganistan, por që në fëmijëri ka emigruar në Rusi, ndërsa më vonë është larguar drej Kanadasë ku edhe jeton aktualisht.

Stili më i njohur i tij është ai pikturimit me kripë.


Shikoni videon dhe shikoni se ç'mund të bëjë një artist me kripë:


http://albeu.com/player/player.swf" width="480" height="380" bgcolor="undefined" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="file=http://ciner.mncdn.net/5F6C62245E451875F3535194E76FB79E_c.mp4&title=Albeu.com lajme&frontcolor=000000&lightcolor=FF0000&screencolor=CCCCCC&logo=http://albeu.com/player/logo.png"/>
Shtuar më 02/10/2011, ora 17:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori