Android apo iPhone, kështu mund të bllokoni telefonatat anonime
Na ka ndodhur të gjithëve të na telefonojnë me të fshehtë dhe ndoshta shpesh të na kenë bezdisur.

Por a e dinit se mund të ndalojmë të tilla telefonata nëse pajisja jonë është iPhone apo Samsung?

Nëse iPhone juaj ka IOS 13 e lart, mund t’i bllokoni tek opsioniSettings”. Shkoni tek “Phone” dhe ndizni “Silence Unknoën Calls”. Kjo do t’ju ndikojë dhe tek telefonatat e rëndësishme, por kushdo qoftë mund t’ju lerë një voicemail (mesazh zanor), apo fundja dërgojë një mesazh.

Android po ashtu shtypni “Settings” dhe kaloni tek opsioni Caller ID & Spam dhe aktivizojeni.
Shtuar më 02/12/2020, ora 16:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori