A e gjeni se çfarë kafshe është kjo në foto?
Bota e kafshëve është e mbushur plot me krijesa të cilat mund të jenë të frikshme për shkak të pamjes të tyre, por që në të vërtetë janë të padëmshme. Ndonjëherë ndodh që të mashtrohemi nga bukuria e një kafshe dhe mendojmë se janë miqësore, por disa prej tyre mund të jenë potencialisht vdekjeprurës.

Në ju sjellim një kuic për të sfiduar njohuritë tuaja në fushën e kafshëve dhe sa të aftë jeni për të gjetur se kujt kafshe i përket kjo foshnje?

Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

Kjo foshnje është një hipopotam.
Shtuar më 19/09/2020, ora 15:15

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori