A e dini pse hapësirat për kopsa në këmishë janë horizontale në jakë?
Jo, nuk bëhet fjalë për gabime të fabrikës apo për ndonjë detaj mode, por kanë funksion shumë praktik.

Vrimat janë të qepura horizontalisht në mënyrë që pullat të mund t’i qëndrojnë presionit nga tërheqja dhe lëvizja dhe që me atë rast të mos tërheqin këmishën apo vetë vrimën.

Ky ndryshim i këndshëm dhe tegelat shtesë kujdesen që pullat të mos këputën apo thjesht të mos zbërthehen.

Këmishët kryesisht i fusim nën pantallona, prandaj presioni në pulla është vertikal dhe për këtë arsye të gjitha vrimat e tjera në këmishë janë vertikalisht.
Shtuar më 30/04/2017, ora 21:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori