8 gjërat që bëjnë njerëzit më intelegjent
Njerëzit shpesh thonë se inteligjenca është diçka me fat që njerëzit kanë lindur, por jo gjithmonë është kështu. Inteligjenca mund të trashëgohet dhe fitohet.

Sipas ekspertëve, mjedisi rreth jush mund të ndikojë në mënyrë drastike në aftësitë e trurit tuaj dhe në mënyrën si mendoni.

Sido që të jetë, është vërejtur që të gjithë njerëzit inteligjentë tregojnë sjellje të ngjashme dhe kanë shumë gjëra të përbashkëta, transmeton "Bright Side".

Ja disa nga gjërat që të gjithë njerëzit intelegjent bëjnë:

1.Shohin punët e tyre

2.Ata bëjnë shumë shaka dhe kanë një sens të shkëlqyeshëm humori.

3.Flasin me vetën e tyre

4.Ndëgjojnë shumë shpesh muzik

5.Ata punojnë me zgjuarësi, jo me veshtirësi

6.Ata pranojnë gabimet e tyre

7.Ata hanë më shumë çokollada

8.Nuk flasin shumë
Shtuar më 15/11/2019, ora 16:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori