7 tiparet e njerëzve të lumtur
Të gjithë herët apo vonë do të përjetojmë situata të cilat do të na lëndojnë dhe do të ndryshojnë mendimin tonë, mbi lumturinë dhe dhimbjen.

Por ekzistojnë disa njerëz të cilët janë gjithmonë të fokusuar të ana e errët e një ngjarje dhe janë gjithmonë të ngrysur.

Por disa të tjerë janë plot shpresë në çdo lloj situate, dhe të aftë të gjejnë një zgjidhje dhe një arsye për të vazhduar para.

Këto më poshtë janë tiparet që dallojnë dy kategoritë:
1. Njerëzit e lumtur i pranojnë ndryshimet, të palumturit ju druhen.
2. Njerëzit e lumtur flasin për ide, të palumturit flasin për të tjerët.
3. Njerëzit e lumtur mbajnë përgjgjësitë e gabimeve të tyre, të palumturit j'ua vënë gjithmonë fajin të tjerëve.
4. Njerëzit e lumtur falin lehtë, të palumturit mbajnë mëri gjatë
5. Njerëzit e lumtur përqëndrohen në gjërat pozitive, të palumturit dallojnë edhe njolla në diell.
6. Njerëzit e lumtur përfitojnë nga mundësitë, të palumturit vetëm ankohen.
7. Njerëzit e lumtur ndjekin ëndrrat, të palumturit qëndrojnë të lidhur pas së shkuarës./albeu.com/


Shtuar më 02/10/2016, ora 11:43

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori