7 fakte interesante historike që nuk i keni ditur deri më sot
Duket se sado përpiqen ta mbajnë fshehur, e shkuara historike arrin të dalë në pah. Ndryshe nga ç’keni lexuar në librat e historisë, ky artikull do t’ju njohë me disa të vërteta interesante.

1. Shërbyesit/et e faraonëve egjiptianë ishin të zhytur në
mjaltë.

2. Kristofer Kolombi u betua se pa sirena gjatë udhëtimeve të
tij.Image

3. George Washington mund t'i shtypte arrat me mollëzat e
gishtërinjveImage

4. Presidenti Abraham Lincoln ishte një kampion wrestling-uImage

5. Gjenerali meksikan, Santa Anna organizoi një funeral për këmbën
e tij të humbur në luftëImage

6. Napoleon Bonaparti u sulmua dikur nga lepujt.Image

7. Hitleri dhe Mussolini u nominuan që të dy për çmimin Nobel
Shtuar më 18/08/2019, ora 10:24
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori