20 sajtet popullore nga 1996-2013 (FOTO LAJM)

Në kohën kur Google dhe Facebook nuk ekzistonin, mbretërit e internetit ishin Netscape ose Altavista.

Nga kjo ne vëmë re se si ka evoluar klikimifaqet e internetit, për periudhën 1996-2013, ku sipas një studimi rezulton se 20 janë sajtetpopullore dhe klikuara gjatë kësaj periudhe.

Shihni më sipër 20 sajtetpopullore në vitet1996-2013. /albeu.com/
Shtuar më 01/01/2015, ora 11:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori