10 vende piktoreske në Tiranë që ndoshta nuk i njihni (FOTO LAJM)

1.Shkalla e Tujanit –në periferi të Tiranës, pas zonës së Tufinës në fshatin e Brarit; një grykë e formuar nga gëlqerorët e vargut malor Krujë-Dajt, që merr formën e kanioneve. Ura e Brarit është gjithashtu e famshme.

2.Bovilla – në verilindje të Tiranës, në Parkun Kombëtar të Dajtit.

3.Shëngjergji – fshat në lindje të Tiranës, rreth 40 km larg.

4.Syri i Ciklopit – në Kërrabë.

5.Shpella e Pëllumbasit – në fshatin me të njëjtin emër, në juglindje të Tiranë, rreth 27 km larg.

6.Baldushk – fshat i përbërë nga kodra, shpate dhe lugina në jugperëndim të kryeqytetit.

7.Liqeni i fshatit Prush – zonë e përbërë nga pyje me pisha dhe bimësi karakteristike, pa shkuar në Vaqarr.

8.Liqeni i Pezë Helmës – në Pezë.

9.Petrela

10.Liqeni i Farkës – në fshatin me të njëjtin emër, 8 km larg qytetit.
Shtuar më 31/07/2019, ora 17:37

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori