E pabesueshme, tėrheq makinėn me vesh (VIDEO)

Aftësia që ka paraqitur ky djalosh kinez ka lënë pa fjalë shumë vizitor që kanë qenë në një tempull të shaolinëve në Kinë. Murgjit shaolinë janë të njohur qe disa shekuj për "fuqinë e tyre mbinjer

 
Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

albeu
albeu
 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
20%
20%
20%
20%