1 vit burg për ata që hedhin foto të fëmijëve në Facebook
Sipas një ligji të ri, të miratuar në Francë, prindërit që ngarkojnë fotofëmijëve të tyre në rrjetet sociale mund të paditen më pas prej vetë atyre.

Nëse ligji shkelet nga prindërit, mund të futen një vit në burg dhe të gjobiten me 35 mijë euro.

“Pas pak vitesh, fëmijët mund t’i dërgojnë me lehtësi prindërit e tyre përpara dyerve të gjykatave, për publikimin e fotove të tyre kur kanë qenë të mitur”, tha Eric Delcroix, një ekspert i ligjeve dhe etikës mbi internetin, për gazetën “Le Figaro”.
Shtuar më 14/10/2016, ora 18:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori