Zhurma të fuqishme dëgjohen nga nëntoka, pretendimi i frikshëm (FOTO LAJM)

Pëlqej
Qeveria e SHBA është duke u përgatitur për Luftën e Tretë Botërore duke hapur tunele nën sipërfaqen e vendit dhe duke drejtuar një projekt nëntokësor, sipas pretendimeve online.

Zhurmat e forta janë raportuar në të gjithë anembanë kombin gjatë disa muajve të fundit, duke lënë banorët vendas të habitur se çfarë po ndodh.

Dhe tani është spekuluar se rruga po lëviz nga bregu lindor në perëndim.

Daily Star Online ka përcaktuar vendet që janë zbuluar deri më tani, dhe shikimet kanë një model shqetësues.

Në Ohio, New York, Texas, ishin vendet ku është dëgjuar zhurmë e madhe nëntokë, dhe kjo ka spekuluar se ay po ndodh një gjë e madhe, ku edhe flitet se po hapen tunele dhe po përgatitet për Lufën e Parë Botërore.


Shtuar më 28/05/2018, ora 08:21
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori