Skandali me votat, kryetari i KQZ kërkon hetim
Kryetari i KQZ-së Klement Zguri në një deklaratë për shtyp tha se të dhënat zyrtare janë vetëm ato të publikayra në tabelat përbledhëse.

dhënat e tjera janë jo zyrtare po të marra me telefon nga komisionerët e PSë-së në Qendrat e Votimeve dhe KZAZ-ve.
Sipas Zgurit, nëse tabelat do të bien në kontradiktë me njëra tjetrën do të hetohen të gjitha në vijim.

Fjala e Zgurit

dhënat zyrtare janë në tabelat përmbledhëse.

Në rast se tabelat janë kontradiktore janë 2 tregues , ose paaftësie por dhe manipulimi. Se çka ndodhur në këtë proces do të hetohet në vijim

Kërkohet bashkëpunimi i subjekteve zgjedhore që KQZ të vihet në lëvizje. Saktësia e shifrave është një çështje vendimtare për cilësinë e 30 qershorit, ndaj KQZ ti trajtojë me prioritet dhe të hapë hetim administrativ’, tha Zguri.

Shtuar më 01/07/2019, ora 13:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori