Zbulohet e shkuara e ministres së re të Financave dhe Ekonomisë
Ndërsa i është besuar një nga postet më të rëndësishme në qeverinë Rama, dhe pret dekretimin si ministre nga Presidenti Meta, për Anila Denajn kanë dalë detaje mjaft interesante.

Përveçse përvojës së saj në sistemin bankar, Denaj e ka nisur karrierën e saj para shumë vitesh në media, si gazetare ekonomike.

Ajo ka qenë gazetare e sektorit ekonomik te Gazeta Koha Jonë në kohën kur drejtonte Aleksandër Frangaj.

Denaj zëvendëson në krye të ministrisë së Ekonomisë dhe Financave Arben Ahmetajn, një një nga portofolet më të rëndësishme. Më herët është publikuar dhe pasuria e saj, që duhet thënë është për t’u pasur zili.

Apartament banimi, blerë me kursime nga rroga, 46 000 dollarë.

Vend-parkimi për makinën, blerë me kursime nga rroga, vlera 1 000 000 lekë.

Tokë arë me sipërfaqe 859.77 m2, marrë me kursime.

Godinë në proces ndërtimi, blerë me kursime dhe kredi, vlera 80 000 euro.

‘Toyota’, vlera 15 000 euro.

Bashkëshorti, biznesi privat, ‘Artist Longue caffee’, me kapital 13 000 000 lekë.

Bashkëshorti, biznesi privat me kapital 1 400 000 lekë.

Llogari bankare, 20 000 euro, 3 469 lekë, 9 963 euro.

Detyrim në një bankë, 6 019 113 lekë.

Bashkëshorti, detyrim në një, 1 461 847.89 lekë.

Aksionere me 100 % e kompanisë IPC vlera 105 000 euro.

Të ardhura nga Fefad Bank 38 552 514 lekë.

Të ardhura nga IPC, 136 000 euro.

Të ardhura nga ProCredit Holding 48 260 euro.

Bonus 1, investuar në IPC Invest, 10 000 euro.

Bonus 2, investuar në IPC Invest, 50 000 euro.

Bonus 3, investuar 12 000 euro.

Settlement Agreement ProCredit Holding, 60 000 euro.

Bashkëshorti, fitim i akumuluar, 1 500 000 lekë.

Të ardhura nga rroga AKEP, 1 859 270 lekë.

Të ardhura neto nga pjesëmarrja në Shkollën Rajonale të Administratës, 2 125 euro.

Të ardhura nga mësimdhënia 6 918.66 euro.

Të ardhura neto nga mësimdhënia në Shkollën e Administratës Publike, 56 100 lekë.

Të ardhura nga investimi në bono thesari, 138 750 lekë.

Bashkëshorti, rroga mujore, 360 000 lekë.

Gjendja e llogarisë 245 614 lekë, 3 482 euro, 4 272.64 lekë, 1 299.75 euro.

Kredi bankare 7 000 000, 4 670 905 lekë.

Detyrim për përfundimin e murit rrethues të banesës, 600 000 lekë.

Likuidim detyrimi, 4 800 euro.

Kredi e përbashkët, 38 000 euro

Bashkëshorti, kapitali i subjektit privat shtuar me 5 900 000

Bashkëshorti, gjendja e llogarisë 36 752.73 lekë, 0.6 euro.

Bashkëshorti, kredi bankare 5 000 000, 3 176 310.9 lekë.

Bashkëshorti, kredi bankare 5 000 000 lekë, detyrimi 3 187 456 lekë.

Gjendja e llogarisë shtesë 4 491 euro.

Gjendja e llogarisë së kursimit 3 771.91 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, shtesë 2 499 890 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, 17 857.63 euro.

Gjendja e llogarisë depozitë shtesë 103 000 euro.

Gjendja e llogarisë, 1.44 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, 26 721 euro.

Të ardhura nga shitja e aksioneve në IPC 2, 159 732.85 euro.

Detyrime ndaj një shoqërie për, 39 100 euro.

Bashkëshorti, aktivitet privat, bar-restorant-pastiçeri, shtesë 997 802 lekë.

Bashkëshorti, pronar i një restoranti në rrugën e ambasadave./FaxWeb/
Shtuar më 09/01/2019, ora 12:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori