Zbardhet lista, kush janë aplikantët e vendeve vakante në KQZ
Zbardhet lista me emrat e aplikantëve për postet vakante në Komisionin e ri Qendror të Zgjedhjeve.

Mes aplikantëve për postin e anëtarit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është emri i ish-kryetares Lefterie Lleshi, ish anëtari Hysen Osmanaj, dhe ish kryetari i Njësisë Bashkiake nr.11, Haki Mustafa.

Për postin e anëtarit kandidojnë Arben Xhiku dhe Halil Hyseni, si dhe Irsa Ruci.

Ndërkohë që një emër që ka aplikuar për të qenë pjese e strukturave të reja të KQZ-së është emri i ish-kryeprokurorit, Theodhori Sollaku.

Ky i fundit ka aplikuar për dy poste, atë të Komisionit Rregullator dhe Komisionit të Akimimeve dhe Sanksioneve.

Në listë përmendet dhe ish-deputeti socialist, Arben Isaraj, i cili ka aplikuar për të qenë pjesë e Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve (KAS).

Komisioner
1-Iris Ruci
2-Halil Hyseni
3-Hysen Osmanaj
4-Lefterije Lleshi
5-Arben Xhiku
6-Haki Mustafa

Zv/Komisioner
1-Hysen Osmanaj
2-Arben Xhiku
3-Haki Mustafa

Komision rregullator
1-Iris Ruci
2-Agim Paskali
3-Hysen Osmanaj
4-Lefterije Lleshi
5-Odeta Berberi
6-Arens Cela
7-Anjeza Dajzmaili
8-Spiro Maliqi
9-Naim Mecalla
10-Durim Grabova
11-Arben Xhiku
12-Haki Mustafa
13-Lindita Tako

KAS
1-Agim Paskali
2-Hysen Osmanaj
3-Ledio Braho
4-Lefterije Lleshi
5-Arens Cela
6-Spiro Maliqi
7-Redinela Beqiraj
8-Durim Grabova
9-Farie Osmani
10-Theodhori Sallaku
11-Eldrina Karafili
12-Arben Isaraj
13-Lindita Tako

Shtuar më 16/09/2020, ora 13:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori