U mbyllën me bujë, hapet gara për dhënien e licencave për kazino
Hapet gara për dhënien e licencave për kazinotë. Autoriteti i MbikëqyrjesLojëraveFatit ne faqen e saj zyrtare hapi garën pak javë pas vendimit të qeverisë për të lejuar rihapjen e tyre.

Vendimi i qeverisë përcakton se kazinotë do të lejohen të hapen brenda kufizimeve të rrugëve, si më poshtë vijon:“Rruga: “Barrikadave”; Rruga: “Urani Pano”; Rruga: “Dedë Gjon Luli”; Rruga: “Ibrahim Rrugova”; Bulevardi: “Zhan D’Ark”, Rruga: “Xhorxh W. Bush”

Sipas vendim të miratuar nga qeveria, kompania duhet të jetë shoqëri aksionere, me eksperiencë në fushën e lojrave të fatit dhe me kapital prej 1, 2 miliardë lekë.

Shqyrtimi i dokumentave do të bëhet pranë zyrave tëAutoritetit të MbikëqyrjesLojëraveFatit, datë 23.10.2020.
Shtuar më 29/09/2020, ora 10:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori