U lodhët duket pastruar dhe shtëpia s'ka aromë të mirë, tre zgjidhje në një minutë
Jeni lodhur duke pastruar gjithë kohës por shtëpia juaj s’ ka aromën që dëshironi?

Kjo mund të vijë për shumë arsye. Mund të keni myk në shtëpi në vende që nuk e shihni, mund të vijë nga banja ose mund të jetë frigoriferi.

Kemi disa zgjidhje të lehta por efikase që mesa duket kanë qenë efektive për shumë kohë.

1. Merrni një limon dhe vendoseni në të gjitha zonat që ndjeni një erë të pakëndshme në shtëpi. Limoni ka efekt neutralizues.

2. Në një nga dritat e shtëpisë, qoftë abazhuri i tavanit, qofshin ato të tokës, fërkoni llampën e tij me vanilje. Po, vanilje. Nxehtësia që lëshon drita do të aktivizojë aromën e vaniljes.

3. Ajrosni shtëpinë! Duket si diçka shumë e thjeshtë, por shumë njerëz e shmangin dhe i besojnë më shumë ajrit të kondicionuar. Asnjëherë mos e shmangni ajrosjen e shtëpisë! Është shpëtimi juaj!
Shtuar më 18/09/2020, ora 08:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori