Traditat japoneze që janë shumë larg normales tonë (FOTO LAJM)

Gjuha japoneze përbëhet nga disa nivele të mirësjelljes
Japonia është një vend unik me tradita të vjetra që përcillen brez pas brezi. Ky vend është në gjendje të jetë modern, duke mos humbur kurrë individualitetin e tij.

Ndonjëherë ne madje tundohemi të mendojmë se japonezët janë nga një planet tjetër ose nga e ardhmja. Qasja e tyre ndaj gjërave të zakonshme na bën të ndihemi të ngazëllyer dhe të befasuar.

Për më tepër ndiqni fotogalerinë e mësipërme.
Shtuar më 23/11/2020, ora 14:10

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori