Sot Parlament, pritet shqyrtimi i buxhetit faktit për vitin 2018
Në seanccën e sotme plenare pritet të shqyrtohet projektligji “Për miratimin e buxhetit faktik për vitin 2018”.

Gjithashtu,pritet të diskutohet dhe projektligji “Për Korporatën e Investimeve Shqiptare" si dhe projektligjin “Për masat shtrënguese ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”.

Kuvendi sot pritet të miratojë edhe programin e punës së Kuvendit për periudhën 28 tetor – 13 dhjetor 2019">2019 si dhe kalendarin 3 javor të punimeve të Kuvendit për periudhën 28 tetor – 15 nëntor 2019">2019.

Shtuar më 17/10/2019, ora 10:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori