Ministria e Shëndetësisë çon në gjykatë vendimin për dyfishimin e shërbimeve dentare

Urdhëri i Stomatologut së fundmi ka vendosur që të dyfishohen çmimet e shërbimeve dentare, por kjo ka sjellë reagime të forta si në opinionin publik por edhe tek instancat përkatëse.

Ndëkrohë sot Ministria e Shëndetësisë ka çuar në gjykatë vendimin e UrdhritStomatologut.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale çon në gjykatë vendimin e UrdhritStomatologut

Pas kundërshtisë në votimin për vendosjen e tarifave për shërbimet dentare, Ministria e Shëndetësisë ka ndërmarrë një tjetër hap për të bllokuar vendimin e UrdhritStomatologut për rritjen e tarifave: Dërgimin në gjykatë të këtij vendimi, me argumentin se nuk është tagër i UrdhritStomatologut.

Sipas Ministrisë, nuk do të ketë rritje tarifash sepse vendimi i urdhrit te stomatologëve është i paaplikueshëm.”, thuhet në njoftim. /albeu.com/
Shtuar më 25/01/2019, ora 11:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori