Rama emëron zv.ministren e re të Arsimit
Drejtorja e Rinisë në bashkinë e Tiranës, Aspasjana Kongo është emëruar zëvendësministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Vendimi është marrë nga kryeministri Edi Rama.

Vendimi

V E N D O S I:


Znj. Aspasjana Kongo emërohet zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.


K R Y E M I N I S T R I

EDI RAMA
Shtuar më 24/06/2020, ora 17:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori