Publikohet lista, këta janë studentët që përfitojnë tarifat falas dhe me gjysëm çmimi
Ndërkohë që studentët vijojnë që të jenë të ngujuar nëpër auditore, Fakulteti i Drjetësisë ka publikuar listën me ermat që përfitojnë tarifat falas dhe me gjysëm çmimi.

Stduentët e vitit të dytë dhe vitit të tretë të nivelit Bachelor, me mesatare 9-10 të cilët përfitojnë tarifat falas.

Po ashtu është publikuar lista dhe me studentët e masterit profesional dhe shkencor me mesatare 9-10 të cilët përfitojnë përgjysmim të tarifave.

BAZUAR NE VKM NR.779 DT.16.12.2018 PIKA F DHE VKM NR.784 DT.26.12.2018 ,BASHKELIDHUR LISTA EMERORE E STUDENTEVE ME MESATARE 9-10 PER VITIN E DYTE DHE TE TRETE SISTEMI BACHELOR ME KOHE TE PLOTE ,VITI AKADEMIK 2018-2019.
STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN ATE PRANE ZYRES SE FINANCES.

STUDENTË NË PROGRAMIN BACHELOR SISTEMI ME KOHË TË PLOTË NË VITIN E DYTË QË KANË MESATAREN 9 -10

Nr Emër Atësi Mbiemër
1 AMARILDO BEKIM QEMALLI
2 ANKIOLA ALBAN GJYLI
3 GERI ILIR MURATI
4 SILVANA MENTOR BARDHO
5 SINDI GJERGJI GJOSHE
6 TEVIA ARTJAN AGALLIU
7 ADELA MEHMET KUSURI
8 ANESA ILIRJAN KOLGJEGJA
9 ERVISA KADRI FUSHA
10 BLEONA SALI MERO
11 ANA – FLORIANA SHERIF BUFI
12 DANJELA DED JAKAJ
13 DENAJDA LEONARD LEKA
14 FATJONA BILBIL BELLIU
15 GREISA BASHKIM DRIZA
16 HATE GEZIM LAÇI
17 KRISTJANA ILIRIAN ÇUKO
18 VALBONA ALLAMAN BALI
19 XHEI LAERT ÇELIKU
20 ZEGJINE ARTAN ÇAUSHI
21 ANXHELA LULËZIM SELIMLLARI
22 INDRIT LEONARD ELEZI
23 JOANA LEONARD LIPE
24 ODEA HAQIF HALILAJ
25 SONILA SHPËTIM LAMA
26 LEDJONA NIKO PETANI
27 PAOLO ENGJELL MYDIMLLARI
28 DENADA DRITAN BEHARI
29 SARA XHEVALIN MALÇI
30 KOSTANDINA SPIRO ZGURO
31 LINDA FATOS PUSTINA
32 AMBRA ARTUR NAZARKO
33 DENADA HASAN RUKA
34 ESMERALDA GËZIM HOXHA
35 JONADA HAMET CAUSHI
36 FATJONA BASHKIM KOVAÇI
37 HELGA EDMOND LUKU
38 NADIA KASTRIOT GUNI
39 JULIA PREN PËLLUMBI
40 AMARILDO DITAR PINO
41 ESIOLA THOMA LIÇENJI
42 ALBINA FLATUN HOXHA
43 ORENA ISMET ZENELI
44 AIDA DALIP SPAHIU
45 ANA SERVET DURAKU
46 ANA TOLI LENA
47 BRIKENA TOLI LENA
48 ELISA BARDHUL KODRA
49 IRIS SOKOL NDREU
50 ALEKSANDRA FADIL DËRVISHI
51 ARTEA ALBERT SHYTI
52 ERIOLA IZET SHAHINI
53 GLEN SHKËLQIM MEBELLI
54 KEJDI VILSON TONI
55 MUSTAFA ARJAN REZHDA
56 ORNELA HALIT LEKA
57 SILVA KORAB LALA
58 LAURA ARTUR SKËNDERAS
59 LILJANA JETNOR HYSENLLARI
60 REXHINA FLAMUR LATIFLLARI
61 RICHARD SKËNDER TOPI
62 ANXHELA SADRI AHMETI
63 ONEDA VLADIMIR SKËNDERI
64 BLEONA MEXHIT BURNAZI
65 SIDORELA LULZIM BALLA
66 AFRIM LIMAN ELEZI
67 DEA BRUNO BALLKAMENI
68 ADELAJDJA GAZMENT XHETANI
69 AURORA HARUN ALIAJ
70 ELFRIDA SOKOL KOLBUCAJ
71 EVANTHI ROLAND SULI
72 KRUSITA KOÇO BILAJ
73 SELMINA BAZE VARFI
74 ARLINDA ARIF QATO
75 KLARA PETREF ASLLANI
76 AUREL BESNIK BEKTESHI
77 DAJANA DRAGUSH KASO
78 ELIZA GJERGJ PRENDASHI
79 KENRI KUJTIM KAZAZI
80 XHENSIKA GAZMOR BEZATI

PROGRAMI BACHELOR SISTEMI ME KOHË TË PLOTË VITI AKADEMIK 2018 – 2019 STUDENTË TË VITIT TË 3 (TRETË)

NR EMER ATESI MBIEMER
1 ANDJA ARTAN BROCI
2 ENDI BLEDAR ÇUÇI
3 EUGERTA BESNIK MUÇI
4 KLESTA SELDI RRAPAJ
5 SONJA HALIT MEMOÇI
6 TEA LUAN RAMA
7 VJOLA EDMOND KOJANI
8 GILDA ARDIT ALLA
9 KEJSI FLATUN BONI
10 ARBA ARBEN OSMANLLARI
11 DIFE IBRAHIM SALLIU
12 BUEN BUJAR HOTI
13 ALBANA AGRON METHOXHA
14 HAXHIRE RIFAT VEZI
15 MIGA AGIM XHAFA
16 AREKS FATOS POTKA
17 ELVIS PRENG GJINI
18 KIARA SHPËTIM MUKA
19 DANJEL DALIP PEPMARKU
20 ERA PAJTIM GJATA
21 LAURENA ISMET UKA
22 MEGI DASHNOR BALLA
23 DORARTA QANI BURRELI
24 GEJLA BESNIK SHEHAJ
25 KLADJOLA KLITON SPAHIU
26 KLEA HYSEN XHAFERI
27 SARA FATOS VELAJ
28 SIXHELJANA EDUART NDREU
29 ANTONELA TONIN PRENDI
30 ERA ILIR GOXHAJ
31 ESMERALDA RIFAT MURATI
32 KRISTINA BUJAR BREGU
33 MARSELA GJERGJ DEDA
34 MIKAEL FLAMUR METUSHI
35 SABINA AVNI SHEHI
36 XHOANA MERIDJAN ZHLLIMA
37 HERMELINDA ALEKSANDER ROGA
38 EDRILONA HAXHI UZEIRI
39 KLEA NAIM CAHANI
40 LUENA FATMIR VELI
41 SARA REXHEP IBRAHIMI
42 ARDITA SOKRAT DYSHNIKU
43 EMANUELA FERDINAND AJASLLARI
44 RIGERSA FATMIR HAMZALLARI
45 BLERTA FATOS MIFTARI
46 FEIME AGIM SPAHO
47 RESILDA MILUSH BILAJ
48 ANXHELA ROBERT SULOVARI
49 RESI FESTIM PASHO
50 ADELA SHKËLQIM ALIMADHI
51 EGLANTINA ASTRIT SHIMA
52 EVA SHPËTIM TAFÇIU
53 SHILA VITAL BALLHYSA
54 LEONORA ZYRDI TABAKU
55 XHOANA MYSLIM PEPA
56 ELBJANA HASAN MURATI
57 SERVETE XHAVIT ÇEKA
58 NINA ERMIR NEZIRI
59 RONALDO DONIK MATIJA
60 ELENA ANDREA FILIP
61 HAXHIRE KUJTIM ALIU

BAZUAR NE VKM NR.780 DT.26.12.2018 PIKA G, LISTA EMERORE E STUDENTEVE ,TE CIKLIT TE DYTE TE STUDIMEVE MASTER, VITI 2 NE VITIN AKADEMIK 2018-2019 , TE CILET PERFITOJNE PERGJYSMIMIN E TARIFES SE SHKOLLIMIT.

CIKLI I DYTE I STUDIMEVE MASTER VITI AKADEMIK 2018-2019 VITI 2

NR EMER ATESI MBIEMER LLOJI I MASTERIT
1 DILA XHEMIL JUPI MASTER SHKENCOR PUBLIK
2 MANJOLA FLAMUR SOPOTI MASTER SHKENCOR PUBLIK
3 OSANA HYSNI META MASTER SHKENCOR PUBLIK
4 INA JANAQ SHËNPLAKU MASTER SHKENCOR PUBLIK
5 EDRA EDIAT SHEHRI MASTER SHKENCOR PUBLIK
6 ALMA AGIM DUSHKU MASTER SHKENCOR PUBLIK
7 BLEONA ARBEN RUSHANI MASTER SHKENCOR PUBLIK
8 ELKIDA LORENC DULE MASTER SHKENCOR PUBLIK
9 LULZIM RYSTEM TANUSHI MASTER SHKENCOR PUBLIK
10 ERA PËLLUMB RRUMBULLAKU MASTER SHKENCOR PENAL
11 INA MIRDASH HASANKOLLI MASTER SHKENCOR PENAL
12 DENISA HEKURAN LAÇI MASTER SHKENCOR PENAL
13 ELSA JUSUF LITA MASTER SHKENCOR PENAL
14 JONA ARTAN VINA MASTER SHKENCOR PENAL
15 MIRJETA SELMAN HAJZERI MASTER SHKENCOR PENAL
16 REI ILIR XHAKOLLI MASTER SHKENCOR PENAL
17 EDLIRA TEKI SALIAJ MASTER SHKENCOR PENAL
18 GRISELDA PETREF SULA MASTER SHKENCOR PENAL
19 KRISTINA NIKOLLA DODI MASTER SHKENCOR PENAL
20 ALBAN ARTUR HASANTARI MASTER SHKENCOR PENAL
21 ENI NAZMI DERVISHI MASTER SHKENCOR PENAL
22 ERNIS FAIK XHELILAJ MASTER SHKENCOR PENAL
23 IRIS SHKËLZEN BERISHA MASTER SHKENCOR PENAL
24 KLEA ILIR SPAHIU MASTER SHKENCOR PENAL
25 ZOICA THOMA STRORA MASTER SHKENCOR PENAL
26 ANDI MEDI BICI MASTER SHKENCOR CIVIL
27 EMANUELA KADRI MEÇI MASTER SHKENCOR CIVIL
28 HYGERTA HYSNI HYSAJ MASTER SHKENCOR CIVIL
29 KEJTI ZAMIR HOXHA MASTER SHKENCOR CIVIL
30 KLEADA IRFAN MESINLLARI MASTER SHKENCOR CIVIL
31 LIRA ALBERT SPIRO MASTER SHKENCOR CIVIL
32 MARINELA KOSTAQ CIKO MASTER SHKENCOR CIVIL
33 OLISA ROBERT FOTO MASTER SHKENCOR CIVIL
34 REFIE ARDIAN QYPI MASTER SHKENCOR CIVIL
35 REI ARTUR KALAJA MASTER SHKENCOR CIVIL
36 SARA FLAMUR BËRDËLLIMA MASTER SHKENCOR CIVIL
37 SHILA ALBAN TAFAJ MASTER SHKENCOR CIVIL
38 EMI ANDREA KOLA MASTER SHKENCOR CIVIL
39 ENXHI EDUART TOSKA MASTER SHKENCOR CIVIL
40 GRISELDA PETRIT SHEHU MASTER SHKENCOR CIVIL
41 KLEIXHERA DURIM XEKA MASTER SHKENCOR CIVIL
42 KRIS ARBEN HASA MASTER SHKENCOR CIVIL
43 ORNELA SHKËLQIM TROPLINI MASTER SHKENCOR CIVIL
44 ANILA SOKOL MESHI MASTER SHKENCOR CIVIL
45 AVA AGRON GJATA MASTER SHKENCOR CIVIL
46 BLEONA ELMAS ÇELA MASTER SHKENCOR CIVIL
47 BLEONA SHABAN MYRTEZA MASTER SHKENCOR CIVIL
48 ELVIS DRITAN TOSUNI MASTER SHKENCOR CIVIL
49 ENIS BESNIK BREGU MASTER SHKENCOR CIVIL
50 ENXHI MERSIN DIBRA MASTER SHKENCOR CIVIL
51 KEJSI BUJAR HOXHA MASTER SHKENCOR CIVIL
52 LUIZITA AUREL VODA MASTER SHKENCOR CIVIL
53 LYSJENA HYSEN ÇALA MASTER SHKENCOR CIVIL
54 XHENTILA XHEVDET SADE MASTER SHKENCOR CIVIL
55 AMANDA NEBI LABI MASTER SHKENCOR CIVIL
56 ANXHELA ODHISE KOSTA MASTER SHKENCOR CIVIL
57 HANS ALBAN LLAGAMI MASTER SHKENCOR CIVIL
58 KRISTIANA SOKOL KODRA MASTER SHKENCOR CIVIL
59 PATRICIA EMILJAN POGAÇE MASTER SHKENCOR CIVIL
60 VIVIANA ARTAN ÇUPI MASTER SHKENCOR CIVIL
61 ADELAJD AGRON TABAKU MASTER SHKENCOR CIVIL
62 AJVI GERON BRATI MASTER SHKENCOR CIVIL
63 ANDORA SHKELQIM DIDA MASTER SHKENCOR CIVIL
64 BRIXHILDA FADIL BANAJ MASTER SHKENCOR CIVIL
65 MIGENA BANUSH KYÇYKU MASTER SHKENCOR CIVIL
66 RIN ILIR ZELA MASTER SHKENCOR CIVIL
67 ARTEMISA SADIK SHINJATARI MASTER SHKENCOR CIVIL
68 HYRI MATO RAMAJ MASTER SHKENCOR CIVIL
69 ERIOLA NEKI PESHTANI MASTER SHKENCOR CIVIL
70 URIM VEÇHI BIÇAKU MASTER SHKENCOR CIVIL
71 ZYBER NUREDIN CIBAKU MASTER PROFESIONAL PUBLIK
72 ELI NDUE BOGAJ MASTER PROFESIONAL PENAL
73 ANA GËZIM ABAZI MASTER PROFESIONAL CIVIL
74 FRANÇESKA FATO CEPAJ MASTER PROFESIONAL CIVIL

Shtuar më 14/01/2019, ora 14:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori