Protesta e studentëve, Fakulteti i Ekonomikut formulon kërkesa të reja

Studentet kanë vazhduar edhe ditën e sotme, për të 14 ditë.

Ditën e djeshme studentë dhe pedagogë të Ekonomikut kanë organizaur një mbledhje, e cila vetëm sot është zbardhur.

Në shkresën e miratuar edhe nga dekani Dhori Kule, shihen 12 kërkesa që studentët i kanë vënë kusht për tu rikthyer në auditor.

Shtuar më 18/12/2018, ora 18:43

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori