Policia me "dorë të hekurt": Procedohen 1 350 mjete gjatë orëve të fundit (VIDEO)
Policia ka forcuar masat e sigurisë rrugore duke proceduar 1350 mjete gjatë 72 orëve të fundit për shkak të shkeljes së rregullores.

Policia njofton drejtuesit të zgjedhin hapësirën e duhur, pasi konkretisht masat janë marrë për pushim dhe qëndrim të gabuar, kryesishttrotuar, në vendet e rezervuara, në vendkalim këmbesorësh, në rresht të dytë etj;


Tiranë

Krahas patrullimeve me përzgjedhje, për evidentimin e shkeljeve, që janë burim i shtuar për aksidente me pasoja për jetën dhe shëndetin e përdoruesve, rrugorët e kryeqytetit, tre ditët e fundit kanë shtuar ndjeshëm prezencën dhe fokusin e patrullave, për evidentimin dhe dokumentimin e parkimeve të gabuara në kryeqytet.

Në sajë të këtyre patrullimeve, vetem 72 orët e fundit janë konstatuar dhe proceduar administrativisht 1 350 mjete të ndryshme, për pushim dhe qëndrim të gabuar, kryesishttrotuar, në vendet e rezervuara, në vendkalim këmbesorësh, në rresht të dytë etj;

#ZgjidhHapësirëneLejuar

Shtuar më 18/08/2019, ora 12:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori